Wesley's Butcher Shop

Bavette Black Angus

Options

Délicieuse, tendre et pas trop de grasse: La bavette, ça ne s'explique pas, ça se déguste! Boeuf élevé en plein air et nourri au gazon, maturé entre 3 et 5 semaines sur carcasse.
Hurry up! Only 234 item(s) left in Stock!

Do you want to stock up on good things with your Bavette Black Angus, and have your home delivered to the best craftsmen in Brussels? Here is the list of our businesses:


- Silvia Sciarotta (La Bella Frutta): One of the best futures in Brussels. A wide selection of fruits and vegetables of all kinds!


- Laurent Gerbaud Chocolatier SPRL: The rising star of Belgian chocolate!


- Mouchart & Fils S.A.: For nearly 120 years, Mouchart & Fils has been selecting and selling exceptional wines and spirits.


- La Fruitière SPRL: Cheese maker, La Fruitière will help you rediscover cheese!


- Cafés J.J. Looze SPRL: Belgian artisanal coffee roasting.


- Cokoa SRL: Tailor-made sweet caterer based in Brussels. A real workshop of flavors!


- Morais and McQuaide Sprl: Essential Irish butcher in the center of Brussels offering exceptional meats.


- AASHA Sprl: Milling, bakery, organic and naturally gluten-free pastry.


- Forcado SPRL: DISCOVER creativity that goes beyond know-how


- Jessica & Gaetano SPRL: The kitchen is run by 3 chefs who offer dishes, delicatessen, cold meats, cheeses and other delicious flavors.


Data sheet

unittype
/250g

Specific References

Wesley's Butcher Shop



Visit Seller Store

Address:
Place Wappers 3/4
Bruxelles, 1030
Belgique

Phone:
02 304 43 42

Avec 15 ans d'expérience dans le "premium butcher", Julia & Wesley sont les dignes successeurs de Jack O'Shea, et bien plus encore : Formés par ce dernier, ils ramènent dans notre capitale l'excellence du boucher irlandais, avec un souci d'une filière d'approvisionnement contrôlée à 100%: Boeuf irlandais (Black Angus), agneau anglais, porc d'exception : Toutes les viandes sont premium, ça se goûte et ça rend ivre de bonheur!