Wesley's Butcher Shop

Wesley's Butcher Shop

Place Wappers 3/4, 1030 , Bruxelles

Phone: 02 304 43 42

Avec 15 ans d'expérience dans le "premium butcher", Julia & Wesley sont les dignes successeurs de Jack O'Shea, et bien plus encore : Formés par ce dernier, ils ramènent dans notre capitale l'excellence du boucher irlandais, avec un souci d'une filière d'approvisionnement contrôlée à 100%: Boeuf irlandais (Black Angus), agneau anglais, porc d'exception : Toutes les viandes sont premium, ça se goûte et ça rend ivre de bonheur!

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Ham without nitrite

Approximately 4 slices per 150g
A plain ham without nitrite and without additives, preserved with sea salt: It will be less pink than the others, but with a preserved taste that evolves with time without diminishing its quality! A raw happiness. Beware, it will not keep as long. see less

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Price 2,68 €
Price 2,68 €

Plain salami

Approx. 8 slices per 100g
100% pure pork, garlic free, fine chopped salami. see less

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Price 2,89 €
Price 2,89 €

Salami with pepper

Approx. 8 slices per 100g
A fine chopped salami without garlic, 100% pure pork with pepper. see less

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Price 2,97 €
Price 2,97 €

Ham sausage

The ham sausage is made from finely chopped pork and homemade spices! see less

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Price 3,51 €
Price 3,51 €

Pastrami Maison

Environ 4 tranches pour 150g
De la poitrine de boeuf marinée dans une saumure royale suivie d'une cuisson lente à 20% d'humidité. see less

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Price 4,44 €
Price 4,44 €

Ardennes ham

Approximately 4 slices for 150g
Only prepared in the province of Luxembourg, Liège or Namur, the Jambon d'Ardennes is distinguished by a dry salting of the pork which is then soaked in a brine and dried in the air of the Belgian Ardennes. Yes, it is our national climate that gives it its unique and irreproducible taste! see less

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Price 4,64 €
Price 4,64 €

Unsmoked Back Bacon

Prélevé sur la partie dorsale (longe), un bacon non fumé, simplement sêché et salé pendant deux semaines. C'est le classic de l'english breakfast! ll dégage une saveur douce à la cuisson. Comptez 250g pour 6 tranches. see less

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Price 4,69 €

Cooked and smoked ham

Approximately 4 slices for 150g
A cooked and smoked ham for that little extra taste. see less

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Price 4,72 €
Price 4,72 €

Ham plain

About 4 slices per 150g
A good plain ham cooked in its own stock, sourced with English pork. see less

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Price 5,49 €
Price 5,49 €

Roasted ham with honey

About 4 slices per 150g
A delicious artisan ham roasted in honey for a long time for a great taste! see less

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Price 5,82 €
Price 5,82 €

Smoked back Bacon

Prélevé sur la partie dorsale (longe), ce bacon est préparé en utlisant une méthode traditionnelle de fumage ainsi qu'un enrobage de sel marin et de sucre. Il est ensuite cuit lentement sous un feu de chêne. Un goût unique, introuvable en supermarché! Idéal pour le petit déjeuner! Comptez 250g par 6 tranches!  see less

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Price 5,20 €