5 Quick view Black Angus ribeye, matured Wesley's Butcher Shop Tasty and buttery, fatter than average thanks to a 100-day diet of grain after roaming the great Irish plains. see less see more Quantity Options 250g 250g 350g 500g 800g 1kg 1.5kg 2kg Price 12,65 € Price 12,65 € Add to basket Options 250g 250g 350g 500g 800g 1kg 1.5kg 2kg 1 Quick view T-bone Black Angus Matured Wesley's Butcher Shop The T-Bone is mythical and doubly noble: the fillet and the striploin, for a refined and tasty piece of meat, without the fat of a rib on the bone, but this bone, precisely, which holds the meat together and gives it a coating and bewitching flavour! see less see more Quantity Options 600g 600g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg Price 29,01 € Price 29,01 € Add to basket Options 600g 600g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg 2 Quick view T-bone Black Angus Matured Wesley's Butcher Shop Marbled and tender to perfection, grass-fed, free-range beef, matured between 3 and 5 weeks on the carcass. Sear it on a very hot grill, then finish cooking it in the oven. Let the meat rest in aluminum after cooking for a tender, juicy appearance. see less see more Quantity Options 800g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg Price 36,96 € Price 36,96 € Add to basket Options 800g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg 0 Quick view Entrecôte Black Angus maturée Wesley's Butcher Shop Savoureuse et beurrée, plus grasse que la moyenne grâce à un régime au grain de 100 jours après avoir gambadé dans les grandes plaines irlandaises. La découpe la plus marbrée et persillée, du boeuf, élevé en plein air et nourri au gazon, maturé entre 3 et 5 semaines sur carcasse.Saisissez le sur un grill très chaud, puis terminez la cuisson au four. Laissez reposer la viande dans de l'alluminium après la cuisson pour un aspect tendre et juteux. Plusieurs découpes (poids) disponibles, comme en magasin!Maturation: Viande maturée entre 4 et 6 semaine en boucherie! see less see more Quantity per piece Price 52,80 € Price 52,80 € Add to basket per piece 1 Back to top
1 Quick view T-bone Black Angus Matured Wesley's Butcher Shop The T-Bone is mythical and doubly noble: the fillet and the striploin, for a refined and tasty piece of meat, without the fat of a rib on the bone, but this bone, precisely, which holds the meat together and gives it a coating and bewitching flavour! see less see more Quantity Options 600g 600g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg Price 29,01 € Price 29,01 € Add to basket Options 600g 600g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg 2 Quick view T-bone Black Angus Matured Wesley's Butcher Shop Marbled and tender to perfection, grass-fed, free-range beef, matured between 3 and 5 weeks on the carcass. Sear it on a very hot grill, then finish cooking it in the oven. Let the meat rest in aluminum after cooking for a tender, juicy appearance. see less see more Quantity Options 800g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg Price 36,96 € Price 36,96 € Add to basket Options 800g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg 0 Quick view Entrecôte Black Angus maturée Wesley's Butcher Shop Savoureuse et beurrée, plus grasse que la moyenne grâce à un régime au grain de 100 jours après avoir gambadé dans les grandes plaines irlandaises. La découpe la plus marbrée et persillée, du boeuf, élevé en plein air et nourri au gazon, maturé entre 3 et 5 semaines sur carcasse.Saisissez le sur un grill très chaud, puis terminez la cuisson au four. Laissez reposer la viande dans de l'alluminium après la cuisson pour un aspect tendre et juteux. Plusieurs découpes (poids) disponibles, comme en magasin!Maturation: Viande maturée entre 4 et 6 semaine en boucherie! see less see more Quantity per piece Price 52,80 € Price 52,80 € Add to basket per piece 1 Back to top
2 Quick view T-bone Black Angus Matured Wesley's Butcher Shop Marbled and tender to perfection, grass-fed, free-range beef, matured between 3 and 5 weeks on the carcass. Sear it on a very hot grill, then finish cooking it in the oven. Let the meat rest in aluminum after cooking for a tender, juicy appearance. see less see more Quantity Options 800g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg Price 36,96 € Price 36,96 € Add to basket Options 800g 800g 1kg 1.2kg 1.5kg 2kg 0 Quick view Entrecôte Black Angus maturée Wesley's Butcher Shop Savoureuse et beurrée, plus grasse que la moyenne grâce à un régime au grain de 100 jours après avoir gambadé dans les grandes plaines irlandaises. La découpe la plus marbrée et persillée, du boeuf, élevé en plein air et nourri au gazon, maturé entre 3 et 5 semaines sur carcasse.Saisissez le sur un grill très chaud, puis terminez la cuisson au four. Laissez reposer la viande dans de l'alluminium après la cuisson pour un aspect tendre et juteux. Plusieurs découpes (poids) disponibles, comme en magasin!Maturation: Viande maturée entre 4 et 6 semaine en boucherie! see less see more Quantity per piece Price 52,80 € Price 52,80 € Add to basket per piece 1 Back to top
0 Quick view Entrecôte Black Angus maturée Wesley's Butcher Shop Savoureuse et beurrée, plus grasse que la moyenne grâce à un régime au grain de 100 jours après avoir gambadé dans les grandes plaines irlandaises. La découpe la plus marbrée et persillée, du boeuf, élevé en plein air et nourri au gazon, maturé entre 3 et 5 semaines sur carcasse.Saisissez le sur un grill très chaud, puis terminez la cuisson au four. Laissez reposer la viande dans de l'alluminium après la cuisson pour un aspect tendre et juteux. Plusieurs découpes (poids) disponibles, comme en magasin!Maturation: Viande maturée entre 4 et 6 semaine en boucherie! see less see more Quantity per piece Price 52,80 € Price 52,80 € Add to basket per piece 1 Back to top